Доступність посилання

ТОП новини

Кличко просить уряд якнайшвидше призначити нового голову НТКУ


Віталій Кличко
Віталій Кличко

Міський голова Києва, визначеного містом-господарем «Євробачення-2017», Віталій Кличко звернувся до Кабінету міністрів України з проханням не зволікати з призначенням нового голови Національної телекомпанії України. Про це йдеться в повідомленні на сайті Київміськадміністрації.

«Ситуація серйозна, оскільки Україна готується до проведення пісенного конкурсу Євробачення в наступному році. І велика частина зобов'язань із підготовки і забезпечення проведення конкурсу лежить саме на НТКУ. Тому Національна телекомпанія не може залишатися без керівника, відповідальної особи, коли у нас кожен день на рахунку. Я звертаюся до кабінету міністрів якнайшвидше розглянути це питання і призначити нового очільника НТКУ», – заявив Кличко.

Сьогодні з’явилася інформація про те, що голова Національної телекомпанії України Зураб Аласанія йде у відставку за власним бажанням з 1 листопада. Як повідомило видання «МедіаПорт», однією з причин звільнення стали питання Аласанії до бюджету «Євробачення», 62-й конкурс якого пройде в Києві наступного року.

Зураб Аласанія був призначений гендиректором НТКУ у березні 2014 року.

XS
SM
MD
LG