Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: аналізи показали відсутність наркотиків чи алкоголю в крові патрульної із відео в Дніпрі


Управління патрульної поліції Дніпра заявляє, що проведені аналізи засвідчили відсутність алкоголю і наркотиків у крові патрульної, яку зняли на відео невідомі.

«Щоб виключити всілякі домисли про стан дівчини, у відповідному медичному закладі провели необхідні аналізи. Результат аналізів на алкогольне, наркотичне сп’яніння, а також вплив лікарських препаратів – негативний», – повідомляє управління у Facebook.

За повідомленням, зараз патрульна перебуває на стаціонарному лікуванні в клініці. За словами лікарів, її стан – середньої тяжкості. «На даний момент триває обстеження організму, діагностувати захворювання поки не вдалося. Найближчим часом відбудеться консиліум лікарів, на якому вони приймуть рішення щодо протоколу процедур», – повідомили в поліції.

«Також розшукуються свідки цієї події. Осіб, які морально знущались з дівчини, притягнуть до відповідальності та публічного вибачення перед патрульною», – додали в управлінні.

3 листопада невідомі у Дніпрі записали на відео патрульну поліцейську, якій, як заявили згодом у поліції, стало зле після робочої зміни. Чоловіки насміхалися з поліцейської і не викликали їй «швидку». Керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе на своїй сторінці у Facebook повідомила про цей інцидент у Дніпрі і закликала до «людяного ставлення».

XS
SM
MD
LG