Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Молоток заявив, що оплатить лікування постраждалих через ДТП у Києві з участю сина


Народний депутат України, член депутатської групи «Воля народу» Ігор Молоток заявив, що оплатить усі витрати на лікування постраждалих в результаті ДТП з участю його сина минулої ночі у Києві.

«Незалежно від того, з чиєї вини сталося ДТП, висловлюю щире співчуття постраждалим. Поряд з цим, жодним чином не перешкоджатиму об'єктивному розслідуванню обставин ДТП», – написав Молоток у Facebook.

Реакція народного депутата з'явилася після того, як у соцмережах в неділю з'явилися фото з місця аварії з участю, як повідомляється, 28-річного Дениса Молотка, сина депутата Верховної Ради Ігоря Молотка.

Спільнота «Київ оперативний» повідомила, що аварія сталася в ніч на неділю на вулиці Борщагівській. У повідомленні вказувалось, що двоє молодих хлопців на автомобілі Mercedes GL влаштували перегони і на великій швидкості вчинили зіткнення з двома автомобілями – патрульної поліції і однієї з служб доставки піци. Після зіткнення хлопці намагалися утекти дворами від поліції, але правоохоронці їх наздогнали. За попередніми даними, в результаті цих подій постраждало четверо людей. Поліція наразі не надала детальніших даних про ДТП.

XS
SM
MD
LG