Доступність посилання

ТОП новини

Підготовче засідання у справі Краснових заплановане на 7 листопада – активісти


Станіслав Краснов
Станіслав Краснов

7 листопада в Бориспільському районному суді заплановане підготовче засідання у справі Станіслава й Оксани Краснових, про це з посиланням на спільнота «Комітет визволення Станіслава Краснова» передає «Крим.Реалії».

«22 вересня Стаса було звільнено з-під варти. Але система намагатиметься знову запроторити Стаса за ґрати», – пишуть активісти на сторінці у соцмережі.

Станіслав Краснов був затриманий співробітниками СБУ із застосуванням фізичної сили під Києвом у ніч з 28 на 29 лютого 2016 року. Термін його утримання під вартою неодноразово продовжувався у судах. 23 вересня Краснов був звільнений із СІЗО.

У СБУ стверджують, що Краснов закладав у сховок неподалік автозаправної станції гранати і вибухові речовини загальною потужністю 42 кілограми в тротиловому еквіваленті.

Дружина Краснова Оксана разом з ним є обвинуваченою у справі про підготовку теракту і незаконне зберігання боєприпасів.

Керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук раніше заявив, що Краснов незадовго до затримання виїжджав до Білорусі для зустрічі зі своїм куратором з російських спецслужб. У СБУ також заявляють, що Краснов передав російським спецслужбам списки військовослужбовців полку «Азов».

Краснов наполягає, що СБУ сфальсифікувала справу проти нього і мстить за викриття незаконної діяльності представників правоохоронних органів України у 2013 році на території Криму.

XS
SM
MD
LG