Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі здійснили 25 обстрілів з початку доби – штаб


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Штаб української воєнної операції на Донбасі інформує, що підтримувані Росією бойовики з початку доби 6 листопада здійснили 25 обстрілів позицій українських військових.

За цим повідомленням, на Маріупольському напрямку відбулося 19 обстрілів.

«У районах Новотроїцького противник використав стрілецьку зброю, гранатомети, кулемети, в Березовому і Широкиному – вогонь БМП. Обстріли в Талаківці та Гнутовому тривали з мінометів калібру 82 міліметри, поблизу Водяного і Мар’їнки – з мінометів калібру 120 міліметрів. Поруч із Красногорівкою, окрім мінометів, окупанти вели вогонь з озброєння БМП», – стверджують українські військові.

В сепаратистському угрупованні «ДНР» раніше 6 листопада заявили, що за минулу добу українські військові 602 рази обстріляли підконтрольні угрупованню населені пункти. Водночас луганські сепаратисти повідомили, що ЗСУ напередодні 9 разів стріляли по утримуваних угрупованням «ЛНР» територіях.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Обстріли тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG