Доступність посилання

ТОП новини

Майже мільйон гривень готівкою і маєток на курорті задекларував головний луганський прокурор – #Точно


Головний прокурор Луганської області Володимир Янко задекларував 30 тисяч доларів і 200 тисяч гривень готівкою, що в сукупності на останній день жовтня за курсом НБУ становить 964 тисячі гривень. Курс НБУ – 25,49 гривні за долар.

Інформація міститься на офіційному веб-порталі електронних декларацій, передає #Точно, проект Радіо Свобода.

Також Володимир Янко задекларував 390 тисяч гривень зарплати, яку за минулий рік отримав на посаді в прокуратурі Закарпатської області, а ще 104 тисячі гривень пенсії.

Додатково дружина Янка зазначила в документі, що має готівку і рахунок в банку, однак відмовилася декларувати конкретні суми.

Щодо нерухомості, то прокурор Луганської області Володимир Янко має квартиру площею 104 метрів квадратних і гараж в Івано-Франківську. Також орендує квартиру площею 89 метрів квадратних в Ужгороді.

Дружина Янка є власницею будинку площею 454 метрів квадратних в курортному місті Яремче на Івано-Франківщині. Там же володіє трьома ділянками землі загальною площею 19 соток.

У 2014 році Володимир Янко придбав автомобіль Toyota 2012 року випуску.

У липні цього року перший заступник генерального прокурора Дмитро Сторожук представив нового прокурора Луганської області Володимира Янка, який до цього очолював прокуратуру Закарпатської області. Тоді Янко заявив про намір зайнятися вирішенням проблем прокурорів-переселенців. Таких в штаті прокуратури області – 140 людей. Зокрема, йдеться про виплати компенсацій, які повинні покривати витрати на оренду житла.

XS
SM
MD
LG