Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко вніс зміни у е-декларацію, задекларувавши майже 2 мільйони гривень доходів


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко додатково вніс у свою електронну декларацію 1,92 мільйона гривень у вигляді відсотків за вкладами в «Міжнародний інвестиційний банк» (МІБ). Про це йдеться в повідомленні про істотні зміни щодо декларації, оприлюдненому на сайті НАЗК.

30 жовтня Порошенко подав свою електронну декларацію, він задекларував понад 26 мільйонів доларів (кошти на банківському рахунку). Також Порошенко задекларував права власності у понад 100 компаніях в Україні, Росії, Польщі, Іспанії, на Кіпрі, Британських Віргінських островах та у Нідерландах, зарплату у сумі 121 054 гривень та інвестиційні прибутки у сумі 59 298 642 гривень.

Крім того, Порошенко задекларував будинок, площею 1331 квадратний метр у селищі Козин під Києвом. Вартість цього будинку на дату придбання 30 мільйонів гривень. Також в Козині Порошенко задекларував ще 3 земельні ділянки, одну з яких він орендує. У Києві президент задекларував 3 земельні ділянки, 2 квартири, площею 134 і 82 квадратних метрів.

В ніч на 31 жовтня завершився перший етап подання електронних декларацій за 2015 рік для суб’єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище – президент, прем’єр, члени уряду, депутати, судді, правоохоронці. За даними сайту Єдиного державного реєстру декларацій, документи подали на час завершення першого етапу понад 118 тисяч осіб.

XS
SM
MD
LG