Доступність посилання

ТОП новини

Українська сторона заявляє про обстріл бойовиками контрольного посту «Мар’їнка»


Українська сторона заявляє про обстріл проросійськими бойовиками контрольного пункту «Мар’їнка», що у Донецькій області, в понеділок увечері. Про це йдеться у повідомленні Національної поліції з посиланням на прикордонників, оприлюдненому у вівторок.

«Вчора вони більше ніж годину вели вогонь по контрольному посту «Мар’їнка», що на дорожньому коридорі «Донецьк – Курахове». Обстріл терористи розпочали після 19-ї години з боку населеного пункту Олександрівка, що на неконтрольованій території», – мовиться у повідомленні.

За даними правоохоронців, бойовики застосували стрілецьку зброю та підствольні гранатомети. «Ніхто з цивільних громадян не постраждав, оскільки пропуск на даному напрямку вже не здійснювався. Також немає постраждалих і серед прикордонників», – поінформували у відомстві.

Угруповання «ДНР» у вівторок звинувачує українських військових у здійсненні обстрілів у бік населеного пункту Олександрівка. Конкретно цю інформацію поліції і прикордонників – про обстріл КПВВ – угруповання не коментувало.

XS
SM
MD
LG