Доступність посилання

ТОП новини

Львівська облрада подала позов про примусове виселення Російського культурного центру


 (©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Львівська обласна рада подала позов до суду про примусове виселення Російського культурного центру з приміщення, що на вулиці Короленка, 1а.

Як повідомляє прес-служба Львівської облради, суд також просять повернути приміщення комунальному підприємству «Нерухомість та майно».

«Подали до суду. Оскільки добровільно покинути приміщення орендарі з Короленка, 1 а наміру не мають. Нагадаю, що паралельно проходить підготовка до конкурсу на це приміщення серед організацій, пов’язаних із АТО. Так що процес триває», – сказав заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, представник фракції «Громадянська позиція».

У жовтні депутати Львівської обласної ради вирішили виселити з комунального приміщення Російське культурне товариство імені Пушкіна. В облраді зазначають, що центру дали час на добровільне виселення до 14 листопада, але орендарі відмовилися покинути будівлю.

У жотвні голова міської організації «Російське товариство імені Пушкіна» Альберт Астахов заявляв про намір оскаржити рішення депутатів у суді і дійти аж до Європейського суду з прав людини.

XS
SM
MD
LG