Доступність посилання

ТОП новини

Минулої доби на Донбасі поранено одного військовослужбовця – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

Упродовж минулої доби у зоні бойових дій на сході України поранено одного військовослужбовця, загиблих немає. Про це повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

Як уточнив речник, Військовослужбовець був поранений у Донецькій області біля населеного пункту Троїцьке внаслідок обстрілів.

Раніше у прес-центрі штабу АТО повідомили, що за минулу добу було зафіксовано 46 обстрілів позицій українських військових з боку підтримуваних Росією сепаратистів.

В угрупованні «ДНР» в суботу вдень заявили, що українські військові за минулу добу здійснили 1510 обстрілів територій, підконтрольних донецьким сепаратистам. Крім того, бойовики стверджують, що українська сторона здійснює мінометний обстріл промзони блія Ясинуватої. Луганські сепаратисти повідомляють, що ЗСУ напередодні стріляли 6 разів, а впродовж тижня – 36.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG