Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі здійснили 18 обстрілів з початку доби – штаб


Штаб української воєнної операції на Донбасі заявляє, що з початку доби 19 листопада підтримувані Росією бойовики здійснили 18 обстрілів позицій українських військових на всіх оперативних напрямках – Донецькому, Маріупольському та Луганському.

Зокрема, на Маріупольському напрямку бойовики вели вогонь по Широкиному, Красногорівці, Талаківці, Павлополю, твердять у штабі АТО.

«По Широкиному вогонь вела 152-міліметрова артилерія, стріляв і танк», – ідеться у вечірньому зведенні.

«На Луганському напрямку з гранатометів було обстріляно Оріхове та Кримське. А на Донецькому – в районі Авдіївки і Луганського по наших позиціях ворог вів вогонь з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї», – інформують у штабі АТО.

В угрупованні «ДНР» заявляють про обстріли впродовж минулої доби з боку ЗСУ по околицях Донецька, Горлівки, Ясинуватої та Докучаєвська, а також на півдні контрольованої бойовиками території.

В угрупованні «ЛНР» твердять, що впродовж минулої доби українські військові шість разів обстріляли контрольовані сепаратистами території. Зокрема, за даними бойовиків, зі 152-міліметрової зброї з району залізничної станції Кондрашевська-Нова був випущений снаряд по району Луганська.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG