Доступність посилання

ТОП новини

Троє турецьких військових загинули і семеро були поранені ісламістами на півночі Сирії – ЗМІ


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Троє турецьких військовослужбовців загинули і семеро були поранені в результаті нападу бойовиків угруповання «Ісламська держава» на півночі Сирії, повідомляє у четвер інформаційне агентство Dogan.

Напад стався під час наступ сирійських повстанців за підтримки турецьких військових в районі міста Аль-Баб, розповіли в інтерв’ю агенції військові джерела. Коли саме стався напад не повідомляється.

Агенція Reuters з посиланням на джерела серед сил безпеки і лікарів повідомляє, що поранені солдати госпіталізовані до шпиталів у прикордонних турецьких провінціях Кіліс та Газіантеп.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив цього тижня, що сирійські повстанці за підтримки турецьких військових просуваються в напрямку міста Ель-Баб з метою звільнення регіону від ісламістів.

Раніше сьогодні в місті Адана на півдні Туреччини прогримів вибух, в результаті якого щонайменше двоє людей загинули, 16 зазнали поранень. За даними влади, інцидент, найімовірніше, можна кваліфікувати як теракт, скоєний жінкою. Хоча відповідальності за атаку ніхто на себе не взяв, більшість вибухів у Туреччині цього року були пов’язані або з курдськими бойовиками, або з екстремістами угрупування «Ісламська держава».

XS
SM
MD
LG