Доступність посилання

ТОП новини

Адвокати Єфремова заявляють, що термін його арешту вже минув


Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Адвокати колишнього народного депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова, засідання про продовження запобіжного заходу якому триває в Печерському райсуді Києва, заявляють, що арешт їхнього підзахисного минув о 7:28 24 листопада.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода з залу суду, адвокати наполягають, що саме о такій годині Єфремов був затриманий, тому його треба звільнити.

Натомість прокурори кажуть, що термін тримання під вартою спливає опівночі.

Суддя відмовив у клопотанні захисту щодо звільнення Єфремова з-під варти, а також відмовив у клопотанні щодо звільнення з «клітки». Захист у відповідь обвинуватив суддю у неправомірних діях.

Напередодні народні депутати від «Опозиційного блоку» заявили, що готові взяти на поруки колишнього народного депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова.

Судові засідання щодо запобіжного заходу для Єфремова тривають від 19 листопада.

У жовтні Апеляційний суд Києва залишив Єфремова під вартою до 24 листопада.

30 липня генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про затримання Олександра Єфремова, якого прокуратура підозрює у причетності до створення угруповання «ЛНР», дій із метою зміни меж території України та заволодіння майном «Луганськвугілля». Сам Єфремов усі звинувачення на свою адресу відкидає.

XS
SM
MD
LG