Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі у Мар’їнці загинув військовий – Мотузяник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі один український військовий загинув, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він уточнив, що це сталося у Мар’їнці внаслідок обстрілу бойовиків.

За словами Мотузяника, вчора порушення режиму тиші з боку підтримуваних Росією бойовиків були на всіх напрямках

Речник АТО повідомив, що на Луганщині порушення зафіксовані у Кримському, Новоолександрівці та Новозванівці, бойовики застосовували важке озброєння.

На донецькому напрямку, за словами Мотузяника, бойові дії тривають в Луганському, Зайцеві, Авдіївці, біля позиції «Шахта Бутовка».

«На маріупольському напрямку по всьому фронту активізувалися ворожі снайпери. Також у Мар’їнському районі та на приморських рубежах тривають потужні мінометні обстріли з боку ворога», – сказав речник АТО.

В угрупованні «ДНР» заявили, що українські військові за минулу добу здійснили обстріли їхніх позицій на околицях Донецька, Докучаєвська і Ясинуватої. В угрупованні «ЛНР», яке контролює частину Луганської області, звинувачують українських військових в обстрілі своїх позицій. За словами сепаратистів, за минулу добу військові ЗСУ сім разів обстріляли позиції бойовиків.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG