Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі здійснили 23 обстріли з початку доби – штаб


Штаб української воєнної операції на Донбасі заявляє, що з початку доби 25 листопада підтримувані Росією бойовики здійснили 23 обстріли позицій українських військових на всіх оперативних напрямках.

За цим повідомленням, на Маріупольському напрямку по Широкиному вогонь вела 152-міліметрова артилерія. Також під обстрілом опинилися Талаківка, Павлопіль, Новотроїцьке, Лебединське, Гнутове та Водяне, твердять українські військові.

На Донецькому напрямку зі 122-міліметрової артилерії бойовики обстріляли Авдіївку, ідеться у вечірньому зведенні штабу АТО.

В угрупованні «ЛНР» раніше 25 листопада повідомили про два обстріли з боку українських військових упродовж доби 24 листопада.

В угрупованні «ДНР» заявляють про знеструмлення близько 500 будинків на західній околицці Донецька внаслідок обстрілів з боку ЗСУ. Також донецькі сепаратисти звинувачують українських військових в обстрілі фільтрувальної станції поблизу Ясинуватої.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG