Доступність посилання

ТОП новини

Програму антикорупційних розслідувань «Схеми» та її журналіста Михайла Ткача номіновано на премію «Телетріумф»


Колектив програми журналістських розслідувань «Схеми: корупція в деталях»
Колектив програми журналістських розслідувань «Схеми: корупція в деталях»

Програму антикорупційних журналістських розслідувань «Схеми» (спільний проект Радіо Свобода та каналу «UA:Перший») та журналіста програми Михайла Ткача номіновано на національну телевізійну премію «Телетріумф». Список номінантів оголосили під час прес-конференції.

Програма «Схеми: корупція в деталях» представлена у номінації «Програма журналістських розслідувань» (також номінуються програми «Інсайдер» та «Гроші»).

Михайло Ткач представлений у номінації «Репортер». У доробку журналіста – розслідування з елементами репортажу про приватні літаки, якими користуються народні депутати, зустрічі у публічних місцях депутата Олександра Грановського, якого називають «куратором» від влади у правоохоронних органах та судовій системі, таємні зустрічі політиків та олігархів.

На перемогу у цій номінації також претендують Сергій Гальченко («ТСН Тиждень») та Олена Лунькова («Вікна-новини»).

Цього року авторка та ведуча програми «Схеми» Наталка Седлецька була удостоєна премії імені Олександра Кривенка.

Два розслідування програми «Схеми» (розслідування «Таємниці землі президента Порошенка» Максима Савчука та міні-фільм Наталки Седлецької про маєтки олігарха від української енергетики Сергія Кацуби та його родини) потрапили до фіналу престижного конкурсу міжнародної асоціації мовців AIB.

Цьогоріч члени журі премії «Телетріумф» оцінили 307 творчих робіт у 40 номінаціях. «Телетріумф» – національна телевізійна премія України, започаткована 14 грудня 2000 року. Оголошення лауреатів та вручення премії заплановане на 8 грудня.

XS
SM
MD
LG