Доступність посилання

ТОП новини

Троє депутатів задекларували ультрасучасні швейцарські годинники Urwerk – #Точно


Троє народних депутатів України внесли у свої електронні декларації дані про наявність у них та членів їхніх родин ультрасучасних швейцарських годинників Urwerk. Така інформація міститься у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Серед власників Urwerk – голова комітету з питань бюджету Андрій Павелко з фракції «Блок Петра Порошенка», голова комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергій Рибалка з фракції Радикальної партії Олега Ляшка та член фракції «Опозиційний блок» Вадим Новинський, що задекларував годинник свого сина.

Компанія Urwerk утворилася в 1995 році. Майстри Urwerk створили кілька неповторних колекцій годинників еліт-класу, кожна з яких суворо лімітована і дуже швидко реалізується через авторизовані бутіки. Саме тому вони набагато рідше зустрічаються у електронних деклараціях українських публічних службовців, аніж Breguet, Vacheron Constantine, Rolex чи Patek Philippe.

У ніч на 31 жовтня завершився перший етап подання електронних декларацій за 2015 рік для суб’єктів декларування, які посідають відповідальне й особливо відповідальне становище: президента, прем’єра, членів уряду, депутатів, суддів, правоохоронців. За даними сайту Єдиного державного реєстру декларацій, на час завершення першого етапу подали понад 131 тисячу декларацій.

XS
SM
MD
LG