Доступність посилання

ТОП новини

Водогін у Торецьку відремонтують за 2 дні, якщо не буде «форс-мажорів» – Жебрівський


Торецьк, 25 листопада 2016 року
Торецьк, 25 листопада 2016 року

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявляє, що ремонтні бригади за два дні відновлять роботу водопроводу в Торецьку в разі, якщо не виникатиме непередбачених обставин.

«Зранку працювали сапери, розмінували під’їзд до ділянки і територію. Ремонтні бригади почали роботу. Сьогодні зроблено усі підготовчі роботи. Завтра ремонтники приступають до заміни пошкодженої ділянки. Потрібно замінити чотири метри водогінної труби. Одночасно, користуючись режимом припинення вогню, наші ремонтники ліквідують ще кілька давніших поривів, зроблених літом і восени, до яких досі не було доступу. Якщо не буде форс-мажорів і несподіванок, за два дні відновимо роботу водогону», – написав Жебрівський у Facebook.

Зневоднений Торецьк у чергах до водовозів (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:56 0:00

Що стосується теплопостачання, то, за словами голови адміністрації, залишилося під’єднати ще два житлових будинки. Він запевнив, що до вечора «тепло піде і в ці приміщення».

23 листопада внаслідок бойових дій було пошкоджено водовід, який на 90% забезпечує потреби Торецька в воді. Через це у місті оголосили надзвичайну ситуацію.

Як пояснював заступник мера Торецька Сергій Віннік, водовід проходить із підконтрольної бойовикам Горлівки, і хоч ремонтні бригади наступного ж дня були готові виїхати на місце ушкодження, станом на 28 листопада комунальники не отримували від бойовиків гарантій безпеки, тому не могли відновити водопостачання.

XS
SM
MD
LG