Доступність посилання

ТОП новини

На Донбасі минулої доби військовий був поранений біля Авдіївки – Мотузяник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військових немає, один військовослужбовець поранений, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він уточнив, що це сталося в Авдіївці.

За його словами, на Луганщині минулої доби біля Попасної була найбільша кількість обстрілів з боку підтримуваних Росією бойовиків, також були порушення режиму тиші в Кримському і Станиці Луганській.

На донецькому напрямку, як повідомив Мотузяник, основні бойові дії тривають в авдіївській промзоні.

Речник АТО повідомив, що на маріупольському напрямку обстріли були в Мар’їнському районі в Красногорівці і Мар’їнці та на приморських рубежах – Гнутове, Широкине.

В угрупованні «ДНР» звинувачують українських військових в обстрілах минулої доби Горлівки, Зайцева, Ясинуватої, Трудівського і Старомихайлівки. Сепаратисти угруповання «ЛНР» кажуть про два обстріли з боку українських військових, зокрема звинувачують в обстрілах своїх позицій біля села Сокільники

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG