Доступність посилання

ТОП новини

Луганська обласна ВЦА: минулої доби двоє військових поранені внаслідок обстрілу бойовиків


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

У Луганській обласній військово-цивільній адміністрації заявляють, що минулої доби двоє військовослужбовців поранені внаслідок обстрілу з боку проросійських бойовиків.

Як повідомив заступник голови адміністрації Юрій Клименко, вчора підтримувані Росією бойовики обстріляли позиції українських військовослужбовців поблизу Новотошківського з протитанкових гранатометів, там були поранені військові, їх доставили до шпиталю.

Крім того, за даними Луганської обласної ВЦА, у напрямку села Новоолександрівка зафіксовані два випадки порушення режиму тиші, сепаратисти використовували 82-міліметрові міномети, гранатомети різних типів та стрілецьку зброю.

Також бойовики з протитанкових гранатометів, БТР, зенітних установок та стрілецької зброї відкривали вогонь по позиціях українських військових поблизу сіл Кримське та Лобачеве, а з автоматичних та підствольних гранатометів стріляли у напрямку села Сизе Станично-Луганського району, додає Клименко.

Сепаратисти угруповання «ЛНР», які контролюють частину території Луганської області, заявляють про чотири обстріли з боку українських військових. Зокрема, за словами бойовиків,українські військові минулої доби обстріляли район села Жовте з напряму села Лобачеве, вогонь вівся з мінометів і гранатометів.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG