Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпрі порушили справу через ймовірний обстріл трамвая – поліція


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

У Дніпрі за фактом інциденту з трамваєм порушили кримінальне провадження, повідомила речник обласної поліції Ганна Старчевська.

За її словами, провадження відкрили за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України («хуліганство»).

Як повідомила Старчевська, інформація про інцидент надійшла увечері 12 грудня до Шевченківського райвідділу поліції. Випадок стався на проспекті Грушевського: на водія трамваю випало лобове скло. Водночас, як зауважила речник, наразі не підтверджено, що це сталось саме через постріл.

«Ми маємо механічне пошкодження, яким чином воно було здійснене, ми не знаємо. Наразі ми проведемо повторне обстеження трамвая, щоб встановити причини пошкодження трамвая, щоб, можливо, знайти кулю чи гільзу», – сказала Ганна Старчевська.

Вона також уточнила, що в результаті інциденту постраждала одна людина – водій, у нього ушкоджені руки.

Як розповіла представник поліції, стосовно попередніх інцидентів з ушкодженнями електротранспорту в Дніпрі за всіма фактами порушені кримінальні провадження. «На даний момент ми не маємо позитивного результату щодо затримання особи, яка це скоїла», – зауважила вона.

За останній місяць у Дніпрі сталось чотири інциденти з імовірним обстрілом вагонів електротранспорту, останній випадок стався увечері 12 грудня на трамвайному маршруті №12.

Попередній випадок був 16 листопада. Тоді невідомі обстріляли трамвай маршруту №9. Перед тим двічі обстрілювали тролейбуси.

XS
SM
MD
LG