Доступність посилання

ТОП новини

«Опора»: на Донеччині на виборах у ОТГ усі дільниці відкрились вчасно


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Громадянської мережі «Опора» заявляє, що на Донеччині на місцевих виборах у трьох об’єднаних територіальних громадах усі дільниці відкрились вчасно.

Як повідомляє прес-служба «Опори», проте частина ДВК не вели протоколів ранкового засідання

За даними спостерігачів, на ДВК №141236 у Миколаївці Слов’янського району не вівся протокол ранкового засідання, подібна ситуація була на трьох дільницях Іллінівської сільської громади Костянтинівського району.

Також поліція Донецької області повідомляє, що о 8:00 в окремих населених пунктах Бахмутського, Слов’янського, Костянтинівського районів відкрилися всі дільниці.

Як зазначає керівник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін, відбуваються голосування на перших місцевих виборах в об’єднаних територіальних громадах в Миколаївці Слов’янського району, Соледарі та Іллінівці Костянтинівського району, для забезпечення правопорядку особовий склад поліції перевели на посилений режим несення служби.

«Деякі «гарячі голови» кандидати в депутати місцевих рад планують свої «вирішальні битви», як в останній раз у житті… Не рекомендував би цим «гарячим головам» вчиняти протизаконні дії щодо зриву виборчого процесу та дестабілізації ситуації в регіоні», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

В Україні сьогодні відбувається голосування на перших місцевих виборах у 144 об’єднаних територіальних громадах. Українці обирають 76 сільських голів, 46 селищних голів, 21 міського голову, одного старосту, а також відповідні місцеві ради.

XS
SM
MD
LG