Доступність посилання

ТОП новини

Майже 200 тисяч гривень витратить на пальне військова прокуратура Південного регіону – #Точно


Військова прокуратура Південного регіону України закупить бензин і дизпаливо на суму 191 865 гривень – така інформація міститься на порталі електронної системі публічних закупівель Prozorro, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Переможцем закупівлі стало приватне підприємство «ОККО-Бізнес Контракт», що єдине взяло участь у торгах. Ціна угоди – 191 865 гривень. Власником мережі автомобільних заправок «ОККО» є концерн «Галнафтогаз», яке контролює Віталій Антонов.

До початку торгів «допорогова» сума становила 196 тисяч гривень.

Серед базових вимог замовника було: 3000 літрів автомобільного бензину марки А-92, 3000 літрів автомобільного бензину А-95 та 3500 літрів дизельного палива. Все паливо має бути реалізоване через талони.

Відповідно до вимог, постачальники мали надати свої пропозиції до 20 грудня 2016 року.

Разом із даними про закупівлю було опубліковано п’ять додатків. В одному з них – під назвою «Проект договору» – зазначено, що картки на пальне мають містити емблему торгової марки «WOG», вказівку на вид (марку) та номінал. Відповідно до чинного закону «Про публічні закупівлі», це є порушенням, адже не можна зазначати подібну специфікацію як обов’язкову за умовами угоди.

XS
SM
MD
LG