Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура: розслідування щодо ДТП за участі Толстошеєва триває, можливий допит експертів


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У прокуратурі Києва заявляють, що розслідування у справі щодо дорожньо-транспортної пригоди біля станції метро «Лівобережна» у Києві за участі Станіслава Толстошеєва триває, можливий допит експертів.

Як повідомила речник відомства Надія Максимець на своїй сторінці у Facebook, вирішується питання про можливий допит експертів, які проводили дослідження.

«Також можливе проведення додаткових слідчих дій, після завершення яких буде прийняте остаточне рішення у кримінальному провадженні», – зазначила вона.

У Києві в січні 2016 року одна людина загинула, ще одна опинилася в лікарні, коли автомобіль вилетів на тротуар і протаранив піцерію біля метро «Лівобережна». За кермом був син успішного бізнесмена з Дружківки на Донеччині – 21-річний Станіслав Толстошеєв, який пізніше заявив, що в нього був епілептичний напад і він знепритомнів за кермом. Його адвокати надали відповідну довідку від лікарів.

Згодом у прокуратурі Києва повідомили про закриття кримінального провадження, оскільки результати експертиз підтвердили, що під час ДТП водій перебував у стані, коли він не контролював себе.

Проте генеральний прокурор Юрій Луценко вирішив скасувати постанову про закриття кримінального провадження щодо смертельної ДТП. У справі призначили повторні експертизи.

16 січня у прокуратурі Києва заявили, що висновки повторних експертиз у справі Толстошеєва підтвердили результати попередніх експертиз про епілептичний напад підозрюваного, тобто про його неосудний стан.

XS
SM
MD
LG