Доступність посилання

ТОП новини

Кабмін виділив ще 45 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків вибухів у Балаклії


Розмінування у місті Балаклія, квітень 2017 року
Розмінування у місті Балаклія, квітень 2017 року

Кабінет міністрів виділив додатково 45 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків вибухів на військових складах у Балаклії на Харківщині, які трапились наприкінці березня цього року. Про це повідомляється на сайті уряду.

«Ми обіцяли, що ми мешканців Балаклії не залишимо сам на сам з проблемами, тому будемо підтримувати для того, щоб ліквідувати усі наслідки того, що відбулося», – заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, додавши, що уряд вже раніше виділив 100 мільйонів гривень для розмінування території у Балаклії та поблизу цього населеного пункту.

Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва Геннадій Зубко раніше заявляв, що згадані роботи планують завершити до 17 травня.

У ніч на 23 березня на складах артилерійських боєприпасів на околиці Балаклії Харківської області спалахнула пожежа й почали вибухати боєприпаси. З околиць складів радіусом у 10 кілометрів евакуйовували майже 20 тисяч людей. Пожежу згодом ліквідували. Як головну версію подій розглядають диверсію, хоча не виключають і версії службового недбальства.

XS
SM
MD
LG