Доступність посилання

ТОП новини

Мерія Запоріжжя: міські органи освіти не мають стосунку до петицій «Опозиційного блоку»


Міська рада Запоріжжя, архівне фото
Міська рада Запоріжжя, архівне фото

У Запорізькій міськраді заявляють, що міські органи освіти не мають стосунку до збору підписів під петиціями політичної сили «Опозиційний блок».

«У мене не має такої інформації. Ви можете звернутися до будь-якого директора школи, щоб вам спростували чи підтвердилицю інформацію. У нас не має ніяких подібних розпоряджень чи документів, що підписуйте петиції Опоблоку, управління не видавало і не може видавати», – повідомила Радіо Свобода речник міського голови Запоріжжя Ольга Мішок.

Сьогодні депутат Запорізької обласної ради від партії «Укроп» Ярослав Гришин поширив у соцмережах інформацію, що нібито «Опозиційний блок» збирає підписи вчителів під своїми петиціями через територіальне управління освіти Хортицького району Запоріжжя.

Кореспондент Радіо Свобода телефоном зв’язався з територіальним управлінням освіти Хортицького району Запоріжжя, втім його працівники відмовились коментувати ситуацію, заявивши, що це має робити лише керівник установи, який наразі перебуває наробочій нараді у мерії.

В «Опозиційному блоці» заявляють, що 21 квітня стартувала всеукраїнська мирна акція на підтримку вимог політичної сили – «припинити війну і повернути мир, забезпечити право говорити і слухати рідною мовою,припинити фальсифікацію історії, зупинити репресії і наступ нацизму». Як стверджують в «Опозиційному блоці», нині зібрано близько 100 тисячпідписів у низці областей України, зокрема і Запорізькій області.

XS
SM
MD
LG