Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: сьогодні на Донбасі український військовий поранений


У штабі АТО заявляють, що сьогодні у зоні бойових дій на Донбасі один військовослужбовець Збройних сил України поранений.

Як повідомляє прес-центр штабу, сьогодні підтримувані Росією бойовики 19 разів відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних сил України.

За даними штабу, з мінометів калібру 120 та 82-міліметри, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів сепаратисти обстрілювали позиції українських військових біля Водяного.

«На донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник обстрілював позиції поруч Авдіївки. По опорних пунктах поблизу Миронівського ворог вів вогонь з мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП, гранатометів та кулеметів великих калібрів», – йдеться у повідомленні.

На луганському напрямку, зазначають у штабі, бойовики з гранатометів різних систем біля Станиці Луганської та Сизого.

В угрупованні «ДНР» українських військових звинувачують в обстрілах минулої доби Ясинуватої, Горлівки, Саханки. В угрупованні «ЛНР» заявляють, що ЗСУ минулої доби обстріляли позиції сепаратистів біля населених пунктів Логвинове, Первомайськ, Калинове і Алмазне.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, воно мало почати діяти від 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG