Доступність посилання

ТОП новини

За 3 дні у в’їзді в Україну відмовили 15 іноземцям через заходи безпеки – Держприкордонслужба


Паспортний контроль в Борисполі, ілюстративне фото
Паспортний контроль в Борисполі, ілюстративне фото

Прикордонники відмовили у в’їзді в Україну 15 іноземцям із 30 квітня по 2 травня за підозрою у підготовці ними дестабілізаційних заходів, повідомив у Facebook речник Державної прикордонної служби Олег Слободян.

За його даними, серед цих людей – громадяни Росії, Білорусі і Киргизстану.

Раніше у Держприкордонслужбі повідомили, що у зв’язку з Великодніми і травневими святами вони посилили заходи безпеки на державному кордоні та в контрольованих прикордонних районах.

1 травня прикордонники заявили про недопуск на територію України 8-х іноземців, які прямували в Одесу, ймовірно, для участі у діях дестабілізаційного характеру напередодні роковин трагедії 2 травня 2014 року.

Водночас, Держприкордонслужба повідомляє, що станом на 3 травня на «Євробачення» в Україну вже прибули представники близько 40 країн.

За інформацією відомства, пропуск через державний кордон учасників «Євробачення-2017» здійснюється у пріоритетному порядку за технологічними принципами, що були застосовані під час заходів «Євро-2012».

Півфінали конкурсу «Євробачення-2017» відбудуться в Києві 9 і 11 травня, фінал – 13 травня. У ньому мають намір взяти участь виконавці із понад 40 країн.

Україну цього року на «Євробаченні» представлятиме гурт О. Тorvald із піснею Time.

XS
SM
MD
LG