Доступність посилання

ТОП новини

Минулої доби на Донбасі зазнали поранень 9 військовослужбовців – штаб


У прес-центрі штабу АТО повідомили, що через обстріли з боку підтримуваних Росією бойовиків минулої доби на Донбасі були поранені дев’ятеро українських військовослужбовців. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

«Ситуація в районі проведення АТО напружена. Російсько-терористичні війська продовжують обстріли позицій Збройних сил України. За минулу добу ворог 52 рази відкривав вогонь по опорних пунктах українських військ», – повідомили у штабі.

Згідно з повідомленням, обстріли тривали на всіх напрямках при використанні танків, мінометів різних калібрів, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Біля Водяного, Новотроїцького, Новомихайлівки та Новоолександрівки активізувались снайпери бойовиків, додали у штабі.

В угрупованні «ЛНР» повідомили про обстріли напередодні ввечері з боку українських військових селища Фрунзе, а донецькі сепаратисти на своїх ресурсах поки не вказали, як минули останні години на підконтрольних угрупованню «ДНР» територіях.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, воно мало почати діяти від 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG