Доступність посилання

ТОП новини

Суд відпустив під особисте зобов’язання чоловіка, який оголив сідниці на «Євробаченні»


Інцидент на фінальному концерті музичного конкурсу «Євробачення-2017» у Києві стався під час виступу переможниці попереднього такого конкурсу, співачки Джамали
Інцидент на фінальному концерті музичного конкурсу «Євробачення-2017» у Києві стався під час виступу переможниці попереднього такого конкурсу, співачки Джамали

Дніпровський районний суд Києва відпустив під особисте зобов’язання на два місяці Віталія Седюка, якого затримали пізно ввечері 13 травня під час фіналу «Євробачення-2017» за те, що він оголив сідниці на малій сцені заходу.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, суд зобов’язав Седюка прибувати до суду і слідчого за викликом, здати закордонні паспорти. У разі, якщо Седюк порушить умови запобіжного заходу, суд пообіцяв посилити його і оштрафувати чоловіка.

Раніше представники прокуратури просили суд обрати Седюку, якого звинувачують за статтею «хуліганство», запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Захист просив зняти всі звинувачення.

Інцидент на фінальному концерті музичного конкурсу «Євробачення-2017» у Києві стався під час виступу переможниці попереднього такого конкурсу, співачки Джамали.

Як повідомив міністр внутрішніх справ Аваков, за цю витівку затриманому чоловікові може загрожувати від штрафу до 5 років позбавлення волі.

Через інцидент у соцмережах розкритикували Седюка, а також міністра Авакова, який назвав чоловіка «ганьбою країни» і натякнув на можливе сексуальне насильство щодо нього в ізоляторі тимчасового тримання.

XS
SM
MD
LG