Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: сьогодні на Донбасі двоє українських військових поранені


У штабі АТО заявляють, що сьогодні у зоні бойових дій на Донбасі двоє українських військових поранені.

Як повідомляє прес-центр штабу, порівняно з попередніми днями інтенсивність обстрілів з боку підтримуваних Росією бойовиківзменшилася, сепаратисти 7 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

За даними штабу, зранку бойовики обстріляли позиції українських військових біля Водяного та Гнутового зі стрілецької зброї, біля Новотроїцького – з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів.

На донецькому напрямку, як стверджують у штабі, біля Кам’янки бойовики обстріляли позиції українських військових з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на луганському напрямку з гранатометів обстріляли позиції ЗСУ біля Новозванівки та Новоолександрівки.

В угрупованні «ДНР» заявили про 48 випадків порушення режиму тиші з боку ЗСУ. В угрупованні «ЛНР» звинувачують ЗСУ в обстрілах минулої доби населеного пунктуКалинове.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, воно мало почати діяти від 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG