Доступність посилання

ТОП новини

Луценко: першому заступнику мера Кривого Рогу Удоду силовики повідомили про підозру


Юрій Луценко
Юрій Луценко

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявляє, що першому заступнику міського голови Кривого Рогу Євгену Удоду силовики повідомили про підозру.

Як зазначив генпрокурор, у Кривому Розі сьогодні правоохоронці проводять обшуки у справі про злочинну організацію, яка займалася розкраданням коштів у особливо великих розмірах.

«На підставі отриманих доказів наразі оголошені підозри: Удоду –перший заступник міського голови, Міхаленку –неофіційний власник ТОВ «Біф Будінвест», Гнатовському – начальник управління містобудування і архітектури виконкому міської ради, Лисенку – начальник відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконкому міської ради, Стеблянку – директор ТОВ «Біф Будінвест», – написав Луценко на своїй сторінці в Facebook.

Він також додав, що частину цих осіб силовики оголошують в розшук з метою арешту.

Наразі підтвердження цієї інформації з інших джерел немає.

Сьогодні повідомлялося про проведення Генпрокуратурою слідчих дій у приміщенні міської ради Кривого Рогу. Як заявили у міськраді, слідчі дії тривають на п’ятому поверсі будівлі, в управліннях благоустрою та житлової політики і управлінні капітального будівництва.

У прес-службі мерії також поінформували, що слідчі дії тривають у рамках кримінального провадження від 13 травня 2017 року, однак подробиць справи не повідомили.

У листопаді 2016 року та березні 2017 року в Криворізькій міській раді вже проводили обшуки з вилученням документів. Тоді посадовців мерії звинувачували в нецільовому використанні бюджетних коштів «шляхом суттєвого завищення вартості придбаних послуг».

XS
SM
MD
LG