Доступність посилання

ТОП новини

КМДА: до літнього сезону в Києві відкриють 11 пляжів для купання


У Київській державній адміністрації України заявляють, що до літнього сезону в Києві відкриють 11 пляжів для купання.

Як повідомляє прес-служба адміністрації, у Дніпровському районі працюватимуть 8 пляжів, зокрема «Молодіжний», «Венеція», «Передмістна Слобідка», «Золотий», «Дитячий», «Райдуга», «Тельбін», «Центральний», в Оболонському – «Вербний» і «Пуща-Водиця», а у Деснянському – пляж «Чорторий».

Окрім того, кияни зможуть відпочивати у 17 зонах відпочинку біля водних об’єктів, але без можливості купання – «Довбичка», «Лісова», «Русанівська коса», «Березняки», «Веселка», «Верхня», «Наталка», «Редьчина», «Біла», «Троєщина», «Галерна», «Осокорки», «Сонячна», «Святошин», «Голуба», «Синєозерна» та «Совська балка».

Як повідомляють у КМДА, для купання маломобільних груп населення на пляжах «Дитячий», «Золотий» та «Пуща-Водиця» придбали 5 крісел-амфібій, користуватися якими допоможе спеціально підготовлений персонал.

У КМДА зазначають, що до початку літнього сезону проводяться роботи з водолазного обстеження та очистки підводної частини акваторії пляжів, встановлюються огороджувальні буї та оформлюються паспорти підводної частини.

XS
SM
MD
LG