Доступність посилання

ТОП новини

У команді співачки Лободи пояснили, що концерт в Одесі скасували з міркувань безпеки


Одеса, 28 травня 2017 року
Одеса, 28 травня 2017 року

Концерт Світлани Лободи в Одесі у неділю скасували з міркувань безпеки глядачів і виконавиці, йдеться 29 травня у повідомленні на офіційній сторінці співачки у Facebook.

«Концерт Світлани Лободи, який повинен був відбутися в Одесі в неділю, 28 травня, скасований з міркувань безпеки глядачів і виконавиці. Відповідне рішення менеджмент артиста ухвалив після загострення ситуації і того, як з боку радикально налаштованих молодих людей, які пікетували концерт, в сторону глядачів був застосований сльозогінний газ, полетіли петарди і димові шашки, а пізніше з’явилася інформація про замінування будівлі», – йдеться в повідомленні.

Як заявила продюсер Лободи Нателла Крапівіна, ніяких заборон або обмежень з боку місцевої влади на проведення культурно-масових заходів 28 травня в Одесі не було.

«Квитки на концерт традиційно були розкуплені ще задовго до його проведення, а багато глядачів прийшли з дітьми», – прокоментувала вона.

Ввечері 28 травня активісти проукраїнських організацій Одеси перешкодили виступу співачки Світлани Лободи в нічному клубі Ibiza в одеській Аркадії. Концерт було скасовано.

Одеса, 28 травня 2017 року
Одеса, 28 травня 2017 року

На протест проти виступу Лободи активісти вийшли з плакатами «Вимагаємо позбавити Лободу громадянства», «Росія, забери свою Лабуду» тощо. Серед протестувальників були представники одеського «Автомайдану», «Вуличного фронту», ВО «Свобода», Національного руху «Дія» та інших організацій.

Громадські активісти обурені тим, що співачка Лобода проводить концерти в Росії, яка веде війну проти України.

Протести й сутички біля клубу: в Одесі не відбувся концерт Лободи (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:01 0:00

Під час акції надійшло повідомлення про «замінування» клубу Ibiza, яке не підтвердилось. Також мітингувальники застосовували піротехніку. При догляді особистих речей активістів сталося кілька сутичок з правоохоронцями, було використано сльозогінний газ. Як повідомив радник ГУНП України в Одеській області Руслан Форостяк, затриманих немає, за фактом хуліганства складено один адміністративний протокол.

Обурені гастролями деяких українських артистів в Росії активісти попередили, що долю Лободи незабаром в Одесі може «повторити» співак Іван Дорн. Його концерт в клубі Ibiza заплановано на 9 червня.

XS
SM
MD
LG