Доступність посилання

ТОП новини

Джеппар: головні напрямки діяльності МІП – інформаційна реінтеграція Криму і Донбасу


Еміне Джеппар
Еміне Джеппар

Виконувач обов’язки міністра інформаційної політики Еміне Джеппар заявляє, що вона має намір продовжувати визначену раніше роботу міністерства, головні напрямки діяльності є інформаційна реінтеграція Криму і Донбасу. Про це Джеппар повідомила в коментарі проекту Радіо Свобода, сайту Крим.Реалії.

«Діяльність міністерства фіксується наша внутрішні документи, плани, дорожні карти, плани дій. Тому на сьогодні про нові пріоритети не говоримо... На цей рік ми запланували досить багато роботи. У нас чотири основних напрямки: інформаційна безпека, в рамках якої – стратегічні комунікації, також інформаційна реінтеграція Донбасу і Криму, і тема популяризації України в світі. Ці напрямки як були у робочому порядку денному, так і буде залишатися», – сказала Джеппар.

Раніше сьогодні стало відомо, що міністр інформаційної політики України Юрій Стець подав у відставку, а функції виконувача обов’язки міністра інформполітики на час перебування міністра в лікарні покладені на його першого заступника міністра Еміне Джеппар.

14 січня 2015 року Кабмін України ухвалив постанову «Питання діяльності Міністерства інформаційної політики України», відповідно до якої було створено міністерство інформаційної політики України.

2 грудня 2014 року, відповідно до постанови Верховної Ради України «Про формування складу Кабінету міністрів України», Юрій Стець був призначений на посаду міністра інформаційної політики України.

XS
SM
MD
LG