Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура про вибухи біля Калинівки: слідство відпрацьовує 4 версії


Вибухи на складах біля Калинівки на Вінниччині, 27 вересня 2017 року
Вибухи на складах біля Калинівки на Вінниччині, 27 вересня 2017 року

Військова прокуратура Центрального регіону відпрацьовує чотири основні слідчі версії вибухів на військових складів поблизу Калинівки Вінницької області.

Як повідомляє прес-служба прокуратури, проводяться невідкладні слідчі дії і першочергові заходи направлені на обставин події.

Вінниччина. Відео вибухів на артилерійських складах
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:05 0:00

26 вересня близько 21:40 на території військової частини у Калинівці Вінницької області стався вибух з подальшою детонацією боєприпасів, які були в сховищах та майданчиках відкритого зберігання. Військова прокуратура Центрального регіону України розслідує справу за статтею про «диверсію». За останніми даними ЗСУ, триває локалізація пожежі, інтенсивність вибухів значно зменшилася, 70% території арсеналу від пожежі не постраждала.

За повідомленням ДСНС, із Калинівки й прилеглих сіл евакуйовані понад 30 тисяч людей, травмовані дві людини, яких шпиталізували до медичних закладів.

Селище міського типу Калинівка розташоване за 30 кілометрів на північ від Вінниці. Населення Калинівки складає майже 20 тисяч людей, ще кілька тисяч людей живуть у прилеглих селах – Сальник, Павлівка та інших.

XS
SM
MD
LG