Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: на Донбасі бойовики продовжують обстріли позицій ЗСУ


У штабі АТО заявляють, що в зоні бойових дій на Донбасі підтримувані Росією бойовики зменшили свою активність, але не припинили обстрілів позицій Збройних сил України.

Як повідомляє прес-центр штабу, сьогодні бойовики здійснили два обстріли опорних пунктів українських військових, це сталося на донецькому напрямку.

«На Приазов’ї бойовики провокували українських воїнів до бойових протистоянь довкола Водяного. Тут противник спочатку з великокаліберних кулеметів обстріляв наші оборонні укріплення з Саханки, а згодом по українських захисниках у цьому районі ворог вів вогонь з гранатометів і стрілецької зброї з тимчасово окупованої Ужівки», – йдеться в повідомленні.

Українські військові вогонь у відповідь не відкривали, додають у штабі.

В угрупованні «ДНР» заявили, що українські військові Доломітне поблизу Горлівки. В угрупованні «ЛНР» заявляють, що українські військові минулої доби один раз порушили режим тиші.

Черговий режим припинення вогню, про який 20 грудня в Мінську оголосила Тристороння контактна група, мав діяти з півночі 23 грудня на час різдвяних і новорічних свят. Він мав змінити так зване «шкільне перемир’я», яке сотні разів порушувалося сторонами збройного конфлікту на Донбасі.

XS
SM
MD
LG