Доступність посилання

ТОП новини

«Укрзалізниця» змінює графік руху поїзда на Луганщину після скарг жителів 


Поїзд на вокзалі в Лисичанську
Поїзд на вокзалі в Лисичанську

«Укрзалізниця» з 1 лютого змінює графік руху поїзда 137/138 Лисичанськ-Хмельницький. Про це повідомив голова військово-цивільної адміністрації Луганщини Юрій Гарбуз. Поїзд відправлятиметься з Лисичанська о 16:50 (замість 13:45) і прибуватиме до Києва о 6:30 ранку (замість 4:05). Розклад зворотнього маршруту майже не змінився: відправлення з Києва о 23:12 (замість 22:45), прибуття до Лисичанська о 13:45 (замість 12:40).

Раніше жителі Луганщини масово скаржились не графік руху поїздів: прямий потяг з Лисичанська до Києва 10 жовтня був скасований, а два інших або прибували до столиці вночі, або перебували в дорозі цілий день.

Графік руху другого потяга на Луганщину – Лисичанськ-Ужгород – залишився незмінним: від відправляється зі столиці опівдні та прибуває до Лисичанська о 4:15. У зворотньому напрямку – відправляється з Лисичанська о 6:25 та прибуває до Києва о 22:30.

Після окупації частини Луганської області російськими гібридними силами пасажирське залізничне сполучення з Луганськом було припинене. Дістатися до нинішнього адміністративного центру області – Сєвєродонецька – можна поїздом, що їде до Лисичанська.

XS
SM
MD
LG