Доступність посилання

ТОП новини

Чехія: представниця руху «Фемен» вибігла до президента Земана під час голосування


Напівоголена жінка вистрибнула перед Земаном під час голосування на виборах президента Чехії (відео)

У столиці Чехії Празі представниця руху Femen вибігла з голими грудьми до президента Чехії Мілоша Земана в той час, коли той на дільниці голосував на президентських виборах, які відбуваються в цій країні.

За повідомленнями, жінка, що була серед присутніх журналістів, скинула сорочку і кинулася до Земана, охорона вивела президента і затримала її. Через хвилину Земан повернувся і заявив, що пишається нападом на себе представниці руху «Фемен», який нападав і на папу Римського.

Рух на своєму сайті повідомляє, що українська активістка Анжеліна Діаш мала на голих грудях напис англійською «Земан – повія Путіна», натякаючи на близькі і прихильні стосунки чеського голови держави з президентом Росії Володимиром Путіним.

На думку руху, ті чехи, які голосують на виборах за Мілоша Земана, насправді голосують за «його кремлівського сутенера Володимира Путіна».

Рух Femen, що виник в Україні, відомий епатажними акціями своїх представниць, найчастіше з голими грудьми, на яких вони пишуть свої гасла. Часто це «напади» на відомих політиків під час публічних подій.

XS
SM
MD
LG