Доступність посилання

ТОП новини

Кучма просить віце-прем’єра Зубка розібратися в ситуації з мобільним зв’язком на Донбасі – Оліфер


Представник України в Тристоронній контактній групі, другий президент України Леонід Кучма просить віце-прем’єра - міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Геннадія Зубка розібратися в ситуації з мобільним зв’язком на Донбасі.

«Представник України в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма звернувся до віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубка з проханням врегулювати ситуацію з мобільним зв’язком у Донецькій і Луганській областях», – написала речниця Кучми Дарка Оліфер на сторінці у Facebook.

Начальник відділу зв’язків з громадськістю компанії «Vodafone-Україна» Вікторія Рубан 24 січня в ефірі Донбас.Реалії заявила, що компанія не може перевірити чи відремонтувати своє обладнанн без гарантій безпеки на окупованій території Донецької області. Вона зазначила також, що питання про ситуацію зі зв’язком в Донецькій області винесено на переговори контактної групи в Мінську.

11 січня зник зв’язок Vodafone на непідконтрольних територіях Донбасу. У компанії повідомили про пошкодження оптоволоконного кабелю. 19 січня повідомили про відновлення зв’язку на Луганщині.

22 січня угруповання «ДНР» опублікувало заяву до компанії Vodafone з проханням посприяти у відновленні роботи мережі і направити фахівців оператора на непідконтрольну Україні територію Донеччини.

XS
SM
MD
LG