Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: у Києві унаслідок ДТП згоріли 4 автомобілі, однак ніхто не постраждав


Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Академіка Заболотного в Києві згоріли чотири автомобілі, однак ніхто не постраждав, повідомила патрульна поліція України у Facebook.

ДТП сталася зранку 29 січня. За даними поліції водій вантажного автомобіля Scania рухався вулицею Академіка Заболотного від Столичного шосе в сторону Одеської траси. На перехресті вулиць Академіка Заболотного та Івана Сірка він не впорався з керуванням та наїхав на металічну опору, що розміщена на розділювальній смузі.

«Від удару металева конструкція (вагою близько шести тон), яку перевозили у кузові вантажівки, полетіла вперед та знесла кабіну авто. Кабіна опинилася на зустрічній смузі й моментально спалахнула вогнем, який перекинувся ще на декілька автомобілів. На місце події прибули пожежники, які локалізували загорання», – заявили в поліції.

Правоохоронці повідомили, що на водія Scania оформили матеріали за статтею про «вчинення ДТП» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

18 січня перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін повідомив, що від початку року внаслідок дорожньо-транспортних пригод в Україні загинула 171 людина, 1374 – травмовані.

XS
SM
MD
LG