Доступність посилання

ТОП новини

Ремонтні бригади відновили теплопостачання всіх дитсадків і шкіл у Харкові – Терехов


Добу без тепла: у Харкові ліквідовують аварію на тепломагістралі (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:08 0:00

Комунальні служби Харкова станом на ранок 26 лютого відновили теплопостачання всіх навчальних та медичних закладів, а підключення до тепломереж житлових будинків очікується впродовж дня. Про це в ефірі Радіо Свобода повідомив перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов.

«На цю хвилину всі об’єкти соціальної сфери з теплом – це дитячі садки, школи, лікарня. Зараз триває запуск житлової сфери. Ремонтні роботи на магістральній лінії закінчуються, але ми її використовуватимемо як резервну, а по основній магістралі, яка свого часу була резервною, зараз уже повністю подається теплоносій», – вказав чиновник.

Терехов додав, що будинки підключатимуться до теплопостачання після виконання необхідних регламентних робіт, так званого «розповітрювання», це відбудеться впродовж дня.

Раніше в Харківській облдержадміністрації повідомили, що станом на пізній вечір 25 лютого в медичному комплексі та будинку дитини, що в Салтівському районі Харкова, запустили тепло.

За даними першого заступника голови ДСНС України Олега Мельчуцького, станом на 17:00 25 лютого без централізованого теплопостачання у Харкові залишалися 81 багатоквартирний будинок; 5 медичних закладів; 5 дитячих садків та 4 школи у Немишлянському районі Харкова.

24 та 25 лютого внаслідок проривів труб без опалення та гарячої води у Харкові лишилися кілька сотень будинків у Немишлянському та Індустріальному районах Харкова.

Упродовж вихідних в Україну прийшло значне похолодання, морози протримаються щонайменше до наступних вихідних.

XS
SM
MD
LG