Доступність посилання

ТОП новини

Дружина й дочка Сущенка відвідали його в московському СІЗО


Роман Сущенко
Роман Сущенко

Дружина й дочка утримуваного в Росії українського журналіста Романа Сущенка 27 лютого відвідали його в московському слідчому ізоляторі.

«Щойно завершилося чергове побачення Романа Сущенка з дружиною та дочкою в тюрмі Лефортово», – повідомив російський адвокат Марк Фейгін.

21 лютого захисник повідомив, що процес у справі українського журналіста відбуватиметься в закритому режимі, попередні слухання можуть відбутися вже на початку березня.

20 лютого Марк Фейгін і Роман Сущенко завершили ознайомлення з матеріалами справи, 21 лютого ознайомилися з речовими доказами.

24 січня Московський міський суд у столиці Росії продовжив арешт Сущенку до 30 березня 2018 року.

ФСБ Росії 30 вересня 2016 року в Москві затримала Сущенка, назвавши його співробітником української розвідки, який нібито «цілеспрямовано збирав відомості про діяльність збройних сил і військ національної гвардії Росії, що становлять державну таємницю». Кримінальну справу стосовно журналіста порушили за статтею «шпигунство».

Сущенко всі звинувачення відкидає. Українська сторона називає звинувачення проти журналіста безпідставними і вимагає негайно його звільнити.

XS
SM
MD
LG