Доступність посилання

ТОП новини

Суд у справі Януковича переніс засідання на 6 березня


Віктор Янукович
Віктор Янукович

Оболонський районний суд Києва ухвалив 28 лютого рішення перенести на 6 березня чергове засідання з розгляду справи про державну зраду екс-президента Віктора Януковича. Це рішення ухвалене у зв’язку з тим, що на засідання 28 лютого не з’явилися захисники обвинуваченого, заявив головуючий суддя Владислав Дев'ятко.

За його словами, ця дата була погоджена з захисниками.

«Сторона захисту зазначає, що 23 лютого вони отримали доручення обвинуваченого Януковича забезпечити прибуття адвокатів Сердюка, Федоренка, Фозекош та Біленка не пізніше 26 лютого за місцем поточного перебування Януковича», – повідомив суддя.

Він додав, що суд отримав копію доручення Януковича, наказ про відрядження та копії квитків.

22 лютого Оболонський районний суд Києва переніс на 28 лютого розгляд справи за обвинуваченнями екс-президента Віктора Януковича в державній зраді. У суді сьогодні планували допитати екс-начальника управління СБУ в Києві й області Олександра Щеголєва.

Оболонський районний суд в кінці червня 2017 року розпочав заочний розгляд справи за звинуваченням у державній зраді екс-президента України Віктора Януковича. Події на Майдані розслідуються в окремому провадженні.

Екс-президент України Віктор Янукович, який втік до Росії після розстрілів на Майдані, всі звинувачення заперечує.

XS
SM
MD
LG