Доступність посилання

ТОП новини

«Укравтодор» закликає водіїв утриматися від поїздок на далекі відстані


Державне агентство автомобільних доріг України («Укравтодор») закликає водіїв утриматися від поїздок автотранспортом на далекі відстані.

Як повідомляє прес-служба компанії, 17-19 березня 2018 року складні погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту (рівень загрози для автотранспорту 2 (жовтий), в більшості центральних і східних областей 3 (червоний).

За даними синоптиків, внаслідок впливу двох циклонів в Україні 17-19 березня 2018 року очікуються складні погодні умови. 17 березня у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській областях сильний сніг, очікують до 15-20 сантиметрів снігу, а в Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській областях прогнозують сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу(5-10 сантиметрів).

18-19 березня в більшості областей України продовжаться опади, синоптики попереджають про ожеледицю.

Крім того, у Держслужбі з надзвичайних ситуацій України попередили про ймовірність виникнення порушення руху транспорту і ускладнення роботи енергетичної, будівельної галузей та комунального господарства через очікувану в найближчі дні негоду.

XS
SM
MD
LG