Доступність посилання

ТОП новини

Військовий комітет НАТО проводить виїзне засідання у Львові


Візит Військового комітету НАТО до Львова, 18 квітня 2018 року
Візит Військового комітету НАТО до Львова, 18 квітня 2018 року

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові 19 квітня відбувається планове виїзне засідання Військового комітету НАТО.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, військовослужбовці країн-членів НАТО і Збройних сил України обговорюють стратегічні питання військового співробітництва та ситуацію у зоні бойових дій на Донбасі.

До Львова за день до цього, 18 квітня, прибули близько 40 вищих офіцерів Військового комітету НАТО, а також 30 військовослужбовців – представників держав-членів Альянсу, але які не входять у військовий орган НАТО.

«Натовський десант генералів» прибув у Львів (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:02 0:00

​«Військовий комітет НАТО продовжуватиме підтримувати Україну і також надаватиме необхідні для цього інструменти і організовуватиме заходи. Військовий комітет потрібно розглядати, як повну підтримку України і ми також будемо продовжувати роботу у питаннях надання зброї Україні», – наголосив у своєму короткому виступі 18 квітня голова Військового комітету НАТО, чеський генерал Петр Павел.

У виїзному засіданні Військового комітету бере участь перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александр Гуґ, а Україну представляє начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко.

XS
SM
MD
LG