Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: у Києві водій на пішохідному переході збив дитину і втік


У поліції заявляють,що автомобіль порушника знайшли, про затримання самого водія правоохоронці не повідомляють
У поліції заявляють,що автомобіль порушника знайшли, про затримання самого водія правоохоронці не повідомляють

Поліція Києва повідомляє, що у центрі української столиці водій автомобіля «Хаммер» на пішохідному переході збив дитину і втік. Інцидент стався ввечері 24 липня на бульварі Лесі Українки.

Дитина від травм померла в автомобілі «швидкої допомоги», автомобіль водія-порушника вдалося знайти, йдеться в повідомленні прес-служби київської поліції.

Про те, чи затримали водія, у поліції не повідомляють.

Водночас сайт «Київ оперативний» ввечері 24 липня повідомляв, що водія, який намагався втекти, наздогнали і затримали патрульні поліцейські.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Хаммер» збив неповнолітню дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Після наїзду водій іномарки зник з місця пригоди. На виклик відразу прибули правоохоронці та медики. Лікарі у кареті «швидкої» констатували смерть дитини», – йдеться в повідомленні поліції.

За даними правоохоронців, питання про відкриття кримінального провадження ще не вирішили.

Напередодні в поліції повідомили, за останні шість місяців 2018 року на 10 відсотків зменшилась загальна кількість ДТП порівняно з попередніми періодами, також кількість ДТП, в яких постраждали люди, зменшилася на 16%. За перші шість місяців цього року з вини нетверезих водіїв сталося понад 2 тисячі аварій, 349 з яких – з потерпілими.

У зв’язку із двома ДТП, які сталися 20 липня за участі маршруток, в Україні посилили заходи безпеки, проводяться рейдові перевірки перевізників.

Внаслідок цих ДТП, які сталися в Миколаївській і Житомирській областях 20 липня, загинули 15 людей, близько двох десятків були травмовані.

XS
SM
MD
LG