Доступність посилання

ТОП новини

Херсонська чиновниця Гандзюк погодилася співпрацювати зі слідством після нападу – поліція


Поліція: Гандзюк погодилася надати відому їй інформацію
Поліція: Гандзюк погодилася надати відому їй інформацію

Виконувачка обов’язків керуючої справами Херсонської міської ради Катерина Гандзюк погодилася співпрацювати зі слідством після того, як її облили сірчаною кислотою, повідомила прес-служба Національної поліції України.

Правоохоронці інформують, що Гандзюк погодилася надати відому їй інформацію, що може допомогти розкрити злочин.

Перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін закликав можливих очевидців чи свідків звертатися до поліції і повідомляти інформацію, що сприятиме розкриттю цього нападу.

«Ми підтримуємо роботу журналістів та активістів, які намагаються власними силами встановити обставини події та займаються поширенням інформації з цього приводу. Однак ми звертаємося до громадськості: якщо є якась інформація, що допоможе поліції у розкритті цього злочину та притягненні винних осіб до відповідальності згідно з чинним законодавством – повідомляти цю інформацію правоохоронним органам», – сказав Аброськін.

Напад на Катерину Гандзюк стався 31 липня вранці. За даними поліції, невідомий облив її сірчаною кислотою. Поліція порушила справу за статтею «замах на вбивство». Гандзюк переправили авіацією до Києва. Їй надали охорону.

XS
SM
MD
LG