Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура повідомила про підозру поліцейському через побиття чоловіка у київському метро


Про побиття чоловіка прокуратура дізналась із медіа
Про побиття чоловіка прокуратура дізналась із медіа

Київська місцева прокуратура повідомила про підозру співробітнику поліції у метрополітені за фактом побиття громадянина на станції метро «Контрактова площа». За даними відомства, поліцейському інкримінують побої і мордування.

«Установлено, що 08 липня поточного року між 23-річним поліцейським та 62-річним потерпілим відбулась словесна перепалка через начебто некоректну поведінку правоохоронця. Надалі суперечка переросла у конфлікт, під час якого працівник поліції без явної необхідності наніс чоловіку не менше 10 ударів кулаками та гумовим кийком по голові, тілу і ногам. При цьому поліцейський не припинив побиття чоловіка навіть, коли останній впав на підлогу і вже не становив для нього небезпеки», – повідомляють у прокуратурі.

Перед цим у прокуратурі заявляли, що справу про побиття розслідують за статтею «перевищення влади або службових повноважень».

10 липня у Facebook опублікували відео випадкового свідка, на якому видно, як поліцейський на станції «Контрактова площа» б’є кийком чоловіка. Також після цього у поліції розпочали службову перевірку.

XS
SM
MD
LG