Доступність посилання

ТОП новини

Президент Молдови Ігор Додон потрапив у ДТП (відео)


Кортеж президента Молдови Ігоря Додона 9 вересня потрапив у ДТП – один із автомобілів перевернувся. Очільник Державної служби охорони Анатолія Голея повідомив виданню Unimediaго, що президента госпіталізували, але стан здоров'я його задовільний, він відбувся синцями та подряпинами. Інших подробиць не розповів.

Аварія сталася на трасі Кишинів-Калараш. Дві машини із президентського кортежу зіштовхнулись із автомобілем, що перевозив м’ясо. Внаслідок аварії президентський автомобіль перевернувся, повідомляє Молдовська служба Радіо Свобода.

Прес-секретар поліції Маріана Беціву розповіла виданню NewsMaker, що президент Додон і двоє членів його родини були в одній із машин. Їх госпіталізували в лікарню швидкої допомоги. Хто саме з членів сім'ї був в автомобілі, вона не уточнила.

Пізніше опублікували відео моменту аварії.

На відео видно, як вантажівка різко виїжджає на зустрічну смугу і врізається в автомобіль із кортежу президента, що їде попереду. Потім у вантажівку в’їжджає й автомобіль, із салону якого вівся відеозапис.

Радник президента Молдови Максим Лебединський повідомив на своїй сторінці в Facebook, що «президент почуває себе добре і медична допомога йому не знадобилася». Він додав, що інших подробиць інциденту не знає.

XS
SM
MD
LG